STAFA BAND - Free MP3 & Video Downloads
[CAUTION] There are so many infected fake STAFA Band on 'Google Play' and internet. Please visit Original STAFA Band sites only in : stafaband.co / stafaband.id for your safety.

[ STAFA Chat Box ]

Nella Kharisma - Bojo Ketikung Mp3

Artist:Nella Kharisma
Title:Bojo Ketikung [04:45]
Album:Single Juli 2016
Genre:Dangdut
Size:5.5 MB
Added:Mon, 08 August 2016 - 23:33:41

Download Mp3 Nella Kharisma - Bojo Ketikung

Just Click [download] mp3 link below to Download Nella Kharisma - Bojo Ketikung mp3 for free and this mp3 gratis for review only. Please buy original tracks by Nella Kharisma from iTunes or Music Store.

Download MP3
[from Server 2]

Download MP3
[from Server 1]

Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung Lyrics

jangan opo, jangan kangkung
tempe opo, tempe koro
ngopo kok bingong, bojoku ditikong
lapo kok bingung, ra lapo lapo

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

heee kowe koncoku sing jarene cs-ku
nanging nyatane neng mburi kok kowe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
ora mikir koncone tumindak sak karepe

paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah mana ku tahu
seakan kau arjuna padahal engkau keju
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe

a..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salahku terus kowe nikung aku
aku kudu tak ajarno, kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan, neng mburi kurang ajar

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe

yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

gek ndang ruwatono, gek ndang untalono
mugo iso seneng, awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe

© 2017 Stafaband Rocktainment - 87MX & Team 744.